Red Magic 9 Pro C незвичайним дизайном виявився найшвидшим смартфоном у світі / фото Nubia

Компанія Nubia готується до близької презентації нового смартфона в серії Red Magic – 9 Pro. З офіційних джерел про флагман відомо майже все: це буде один з найбільш гостроцікавих Android-пристроїв 2023 року.

Ще до презентації Red Magic 9 Pro відмітився у бенчмарку AnTuTu, встановивши новий світовий рекорд продуктивності серед Android-пристроїв. Смартфон набрав 2,29 млн балів, обігравши колишнього лідера vivo X100, який показав результат в 2,25 млн балів.

Як і очікувалося, Red Magic 9 Pro працює на базі процесора Snapdragon 8 Gen 3. Апарат поєднує в собі не тільки потужний процесор, але й величезний обсяг оперативної пам'яті – цілих 24 ГБ, що рідко зустрічається навіть у продуктивних ПК.

Відео дня

Джерело: AnTuTu

Також новий смартфон отримає серйозний акумулятор на 6500 мАг з підтримкою швидкої дротової зарядки потужністю 165 Вт. За даними компанії, повністю зарядити смартфон від 0 до 100 відсотків така зарядка здатна за 15 хвилин. 

Ще Red Magic 9 Pro буде використовувати просунуту систему охолодження з кулером і вентилятором, завдяки чому зможе показати продуктивність вище, ніж у інших флагманів на Snapdragon 8 Gen 3. Як мінімум, з нагріванням процесора проблем бути не повинно.

Інша особливість апарату – дизайн. Смартфон буде відрізнятися повністю плоским корпусом без випираючого блоку камери та напівпрозорої спинки. А об'єктиви камери будуть інтегровані в заднє захисне скло.

Презентація Red Magic 9 Pro та базового Magic 9 намічена на 23 листопада. На YouTube вже є відео з розпакуванням"прошки". Наживо плоский флагман теж виглядає ефектно. 

Також в найближчий місяць повинні представити Meizu 21Redmi K70 і OnePlus 11. А вже в січні 2024 року дебютують Samsung Galaxy S24, які будуть мало не "найрозумнішими смартфонами в історії".

Вас також можуть зацікавити новини: