У Windows 11 нарешті з'явився зручний перенесення фотографій зі смартфона / фото ua.depositphotos.com

Розробники Microsoft після численних прохань користувачів реалізували в ОС Windows 11 зручне перенесення фотографій зі смартфона на ПК без проводів і стороннього софта. Він з'явиться в "Провіднику".

Як говориться в офіційному блозіMicrosoft, тепер можна прямо в "Провіднику" натиснути кнопку "Додати фото з телефону" і відсканувати QR-код. А далі залишиться тільки вибрати, які знімки переносити.

Відео дня
Джерело: Microsoft

Для зручності файли в фотогалереї будуть показані в хронологічному порядку. А швидко шукати старі знімки можна буде за допомогою тимчасової шкали на правій панелі.

Джерело: Microsoft

Зараз ця функція доступна лише в бета-версії Windows 11. У релізну її додадуть з одним з найближчих апдейтів.

У одному з найближчих апдейтів в Windows 11 також змінять режим роботи кнопки Print Screen, яке було стандартним протягом 30 років. Тепер її натискання буде викликати "Ножиці" (Snipping Tool), замість того, щоб автоматично скріншотити весь екран.

А не так давно Microsoft нарешті зробила те, чого від неї чекали дуже довго: компанія додала в Windows 11 підтримку RAR-архівів. Інакше кажучи, користувачам більше не потрібно встановлювати сторонні програми на кшталт WinRAR для розпакування або стиснення файлів.

Вас також можуть зацікавити новини: