MacBook Pro з чіпом M3 Pro визнано найкращим ноутбуком за версією DxOMark / фото Apple

Фахівці лабораторії DxOMark, яка регулярно тестує девайси за різними критеріями, протестували новенький MacBook Pro 14" на базі чипсета M3 Pro і дійшли висновку, що він найкращий у галузі. Високих оцінок відзначився екран, динаміки ноутбука і веб-камера.

За дизайном MacBook Pro з M3 не відрізняється від попередника з M2. Однак нововведень вистачає. І справа не тільки в апаратній основі. У нової моделі дуже яскравий і контрастний екран Liquid Retina XDR, який істотно перевершує всі LCD-екрани.

На цьому MacBook Pro не тільки приємно працювати, але це ще й ідеальний пристрій для перегляду фільмів. Водночас стереозвук працює на будь-якій гучності і не втрачається на відстані. Загальна оцінка ноутбука склала 148 балів. І це на один бал вище, ніж у попереднього лідера MacBook Pro 14" з M2 Pro. 

Відео дня

За ними йдуть дві моделі MacBook Air і Windows-ноутбуки від Dell, Lenovo, Microsoft і ASUS.

Цей MacBook назвали найкращим ноутбуком на сьогодні: в чому його особливість

Нагадаємо, Apple в кінці жовтня провела ще одну осінню презентацію, де показала нові MacBook Pro і iMac на фірмових чипсетах з сімейства M3 – M3, M3 Pro і M3 Max.

Нові ноутбуки значно потужніше старих: вони отримали динамічне кешування, трасування променів, а також ігровий режим, який пріоритезує графічну продуктивність для ігор. При цьому Apple знизила ціну на MacBook Pro 14" в порівнянні з попереднім поколінням – просять від 1599 доларів. 

А вже восени 2024 року, за чутками, Apple випустить бюджетний MacBook "для всіх". Сьогодні найдешевший MacBook коштує $ 999, а новинка повинна бути ще на 20-30% дешевше.

Вас також можуть зацікавити новини: