Продавщиця віддала з каси 8 тис. грн, натомість отримала радіодеталі / uapress.info

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, до жінки, яка працює в одному з торгових закладів, підійшов незнайомець і почав розпитувати, де можна швидко продати радіодеталі. Мовляв, він приїхав до Тернополя у робочих справах з Білорусії, частину товару продав замовнику, однак частина лишилася.

Продавчиня порадила піти на місцевий ринок.

При цьому у розмову втрутився один з покупців, який попросив  показати деталі. Він почав розхвалювати товар, поторгувався, сказав, що йде зніме гроші з картки. Невдовзі повернувся і на очах продавщиці розрахувався за радіодеталі. 

Відео дня

В цей момент товаром зацікавився ще один незнаймець. Він теж попросив чоловіка зачекати, поки він принесе з дому готівку, мовляв, живе неподалік.

Коли другий потенційний покупець пішов, чоловік почав нарікати 43-річній жінці, що має всі шанси не встигнути на потяг, і при цьому не хоче втрачати клієнта.

Читайте такожВ Жулянах затримали шахрая з РФ, якого розшукував Інтерпол

Відтак переконав продавщицю дати йому готівку за деталі, які незабаром прийде забрати клієнт. При цьому ще зробив знижку, щоб жінка мала з цього якийсь інтерес.

Продавщиця віддала з каси 8 тис. грн, натомість отримала радіодеталі.

Що стала жертвою шахраїв вона зрозуміла після того, як ніхто за деталями не прийшов.

Читайте такожУ Києві затримано волонтера, який привласнив 100 тисяч гривень, зібраних для бійців АТО

Правоохоронці, яких викликали на місце інциденту, встановили, що деталі – сумнівної якості.

Відомості про подію внесено до ЄРДР згідно ст. 190 ККУ – шахрайство.