Перелік розваг буде доповнюватися протягом найближчих 46 тижнів \ www.youtube.com

У Дубайському міжнародному аеропорту з'явився віртуальний Дубай, по якому запрошують прогулятися транзитних пасажирів.

Читайте такожУ Дубаї прикрасили авіалайнер тисячами діамантів (фото)

Завдяки 3D-графіці пасажири, які не можуть залишити транзитну зону, будуть мати можливість на кілька годин зануритися в життя і атмосферу емірату: наприклад, зробити селфі на оглядовому майданчику хмарочоса Burj Khalifa, зробити сафарі по пустелі або відвідати старе місто, передає khaleejtimes.com.

Відео дня

Пасажирам навіть буде надана можливість відзначити в соціальних мережах відвідування пам'яток Дубая, незважаючи на те, що воно було лише віртуальним.

Перелік розваг буде доповнюватися по всьому аеропорту протягом найближчих 46 тижнів. Зокрема, зазначається, що віртуальне місто з'явиться Залі 3 терміналу B, а потім і в інших терміналах аеропорту.

Керівництво аеропорту також відзначило, що на додаток до цього, представить безліч музичних, художніх, танцювальних і навіть модних виставок, які продемонструють місцеву культуру.

Дубайський міжнародний аеропорт офіційно визнаний найзавантаженішим авіавузлом світу: в 2018 році він обслужив 89,1 млн пасажирів. Рейси з авіатерміналу відправляються за більш ніж 220 напрямами.