Цього року, крім визначних пам’яток, у Кам’янці можна відвідати низку фестивалів / фото УНІАН

Кам’янець-Подільський презентував туристичний календар подій на 2020 рік. Цього року на гостей і жителів міста чекає понад сорок різноманітних фестивалів.

Про це розповів заступник міського голови Кам’янця-Подільського Вадим Савчук, повідомляє Zruchno.Travel.

Читайте такожМільйон тюльпанів та атракціони: під Києвом відкриють унікальний дендропарк

Відео дня

За його словами, туристичний сезон у Кам’янці цього року пройде в стилі Digital. Вибір такої теми він пояснив тим, що нині цифрові технології стали невід’ємною частиною життя кожної людини.

"У Кам’янці вже сьогодні турист може скористатися зручною технологічною навігацією (інформаційний бокс, інтерактивні таблички, які встановлені на історичних об’єктах). І на цьому ми не зупиняємося – кілька digital-проектів плануємо запустити в новому туристичному сезоні", – зазначив Савчук.

Уже традиційно цього року в Кам’янці пройдуть такі події як Фестиваль повітряних куль, "Остання столиця" та Schola militaria. Крім того, відбудуться й нові фестивалі: Міжнародна фестивальна резиденція "Карнавал", Європейський Го Конгрес 2020 року, міжнародний військово-історичний фестиваль "Ruthenica Medievalis-Kamenec 1398", міжнародний хоровий фестиваль імені Кошиця, міжнародний Lights Festival "Aglow vision" і молодіжний розважальний фестиваль "Summer Hookah Fest 2020".

До того ж уже зараз у Кам’янці-Подільському розпочав роботу ярмарок подільських смаколиків, який стане хорошим стартом у низці фестивалів вуличної їжі.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про те, що варто побачити туристам у Кам’янці-Подільському.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.