Ілюстрація / REUTERS

Ірландська авіакомпанія Ryanair готується до цінової війни з іншими авіаперевізниками, щойно будуть зняті обмеження на польоти. У майбутній битві Ryanair очікує перемоги. 

Про це заявив в інтерв’ю Reuters глава Ryanair Group Майкл О'Лірі.

Читайте такожПопереду сумне літо: країни світу одна за одною скасовують фестивалі до кінця серпня

Відео дня

Він переконаний, що ринок швидко відновлюватиметься, в той час як інші учасники ринку прогнозують повернення до колишніх показників упродовж декількох років. На думку глави Ryanair Group, показники повернуться до нормальних, однак знизяться ціни.

"Перед відновленням польотів ми почнемо розпродажі, і це зроблять інші авіакомпанії. Нам все одно - буде це 9,99 євро, 4,99 євро, 1,99 євро або 0,99 євро за квиток. У короткостроковій перспективі для нас важливо не заробити гроші, а повернути наших пілотів, бортпровідників і літаки у небо", - зазначив він.

О'Лірі припускає, що частково польоти почнуть відновлюватися у червні, після чого у продажу надійдуть дешеві квитки на поїздки у липні й серпні.

Натомість у 2021 році глава Ryanair Group очікує буму в сфері туризму, з огляду на нереалізований у 2020 році попит.

Як повідомляв УНІАН, угорський лоукостер Wizz Air має намір відновити виконання більшості рейсів до 2020 року і продовжить отримувати нові літаки.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

Читайте також: