День святого Валентина в Києві / фото УНІАН

День всіх закоханих 14 лютого - популярна дата для побачень. Якщо ви не знаєте, де провести цей вечір у столиці - дивіться добірку найромантичніших місць у Києві від УНІАН. Зверніть увагу, що деякі місця потрібно бронювати заздалегідь.

Міст закоханих

Міст закоханих в Маріїнському парку - популярне місце для романтичних прогулянок. Не забудьте взяти з собою замок і разом повісити на міст, щоб закріпити вашу любов.

Стіна зізнань

Популярне амурне місце в Києві знаходиться за адресою Ярославів Вал, 15. Тут закохані за допомогою крейди або балончиків пишуть освідчення в коханні і любовні послання собі в майбутнє.

Відео дня

Алея кохання

У Наводницькому парку поруч на набережній Дніпра розташовується Алея закоханих, яка оформлена в стилі Алеї зірок в Голлівуді. Це місце часто відвідують наречені, але і звичайним парам тут сподобається.

Заклади Києва

Бажаючі провести вечір в ресторані можуть знайти багато цікавих програм, але бронювати столик потрібно заздалегідь. Наприклад, любителі риби можуть відвідати ресторан "Риба Пила". Тут 14 лютого кухар красиво обробить велику рибу і приготує свіжі стейки і сашимі.

Ресторан "HayLoft 2.0" пропонує вишукану вечерю з вином, діджеєм і переглядом фільмів. Кондитерська "Шоколадний Дім von Kluschke" 14 лютого проведе майстер-клас з виготовлення солодощів і запропонує гостям купити частування ручної роботи. У "Gastro Bar 7" закохані зможуть відвідати веселу і галасливу вечірку.

Природа Києва

Цінителі природи можуть відвідати ботанічний сад столиці, сходити в парк Феофанія або прогулятися по набережній Дніпра. Добре відпочити і розслабитися також можна на Трухановому острові. Любителі активного відпочинку тут можуть орендувати велосипед або ролики, якщо дозволить погода.

Вас також можуть зацікавити новини: