Балі відкривається для вакцинованих туристів \ commons.wikimedia.org

Індонезійський курорт Балі з 14 жовтня відкрився для вакцинованих туристів з 19 країн.

Як повідомляє ТАСС, це випливає з опублікованого міністром-координатором з морських справ та інвестицій Лухутом Бінсаром Панджаітаном оновленого Положення про порядок прибуття іноземців на курорти країни.

"Уряд з 14 жовтня дозволив в'їзд на острів Балі жителям 19 держав", - вказав чиновник. Йдеться про Бахрейн, Угорщину, Індію, Іспанію, Італію, Катар, Китай, Кувейт, Ліхтенштейн, Нову Зеландію, Норвегію, ОАЕ, Польщу, Португалію, Республіку Корея, Саудівську Аравію, Францію, Швецію, Японію. "Ці країни були обрані відповідно до стандартів Всесвітньої організації охорони здоров'я", - сказав міністр-координатор.

Відео дня

Читайте такожІндонезія зробила значно жорсткішими правила в'їзду для туристів

Влада вимагає від туристів бути повністю вакцинованими, вони також за 72 години до перетину кордону повинні пройти ПЛР-тестування, ще один тест потрібно буде зробити відразу ж після прибуття в Індонезію. Протягом п'яти діб вони будуть перебувати в спеціальних готелях, обладнаних під карантинні центри, на четвертий день потрібно буде зробити ще один ПЛР-тест, при негативному результаті іноземці зможуть переселитися в будь-який інший готель і вільно переміщатися по острову. Крім того, кожен турист повинен придбати страховку з виплатою до 100 тис. дол. з покриттям захворювань, викликаних коронавірусом, а також надати підтвердження повної оплати житла на весь термін перебування на Балі.

Курорт був відкритий для внутрішнього туризму кілька місяців тому. До теперішнього часу з 4,4 млн жителів острова приблизно 90% отримали обидві дози вакцини проти коронавірусу.

Вас також можуть зацікавити новини