REUTERS

Найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі компанія Wizz Air запустить 14 нових маршрутів з України до Італії - до Рима, Мілана, Венеції, Неаполя, Верони, Катанії і Болоньї (Італія) з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Запоріжжя.

Про це повідомила прес-служба перевізника.

Так, з 14 серпня авіакомпанія почне виконувати рейс Київ - Венеція щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн.

Відео дня

Також з 14 серпня буде запущено рейс Київ - Неаполь щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн.

З 14 серпня буде запущено рейс Львів - Мілан щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 579 грн.

З 16 серпня буде запущено рейс Львів - Рим щосереди і щонеділі. Ціна квитка стартує від 579 грн.

З 26 жовтня буде запущений рейс Харків - Мілан щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 27 жовтня буде запущено рейс Запоріжжя - Мілан щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн.

Також з 28 березня 2021 року буде запущено рейс Київ - Рим щовівторка, щосереди, щочетверга, щосуботи і щонеділі. Ціна квитка стартує від 869 грн.

Читайте такожWizz Air заборонили здійснювати рейс Київ-Таллінн до кінця липня

З 28 березня буде запущено рейс Київ - Мілан щовівторка, щочетверга, щосуботи і щонеділі. Ціна квитка стартує від 579 грн.

З 29 березня буде запущено рейс Одеса - Венеція щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 29 березня буде запущено рейс Львів - Верона щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 29 березня буде запущено рейс Київ - Болонья щопонеділка, щосереди і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 29 березня буде запущено рейс Київ - Катанія щопонеділка і щоп'ятниці. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 29 березня буде запущено рейс Львів - Катанія щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн.

З 30 березня буде запущено рейс Харків - Венеція щовівторка і щосуботи. Ціна квитка стартує від 729 грн.

У прес-службі зазначили, що на рейсах авіакомпанії буде запроваджено додаткові заходи, які забезпечать фізичне дистанціювання під час посадки і допоможуть підтримувати необхідний рівень чистоти на борту.

«Зокрема, упродовж перельоту пасажири мають носити захисні маски, а екіпаж - рукавички. Пасажирам без масок заборонено здійснювати посадку на борт літака, проте нову маску вони завжди можуть придбати разом з набором для дезінфекції (1 маленька пляшка дезінфікувального гелю, 2 пари рукавичок, 2 маски, 6 дезінфікувальних серветок). У салонах регулярно проводять дезінфекцію, а всі літаки авіакомпанії додатково дезінфікуються вночі противірусним розчином», - йдеться в повідомленні.

Читайте такожWizz Air вирішила відновити рейси з України в ОАЕ після багаторічної перерви

Також наголошується, що під час перельоту не поширюватимуться бортові журнали та заохочуватимуть користуватися опцією безконтактної оплати покупок на борту.

«Згідно з новими правилами, пасажири мають дотримуватися заходів фізичної дистанції, впроваджених місцевими органами влади, і розраховуватися за всі необхідні послуги перед посадкою онлайн (наприклад, оплачувати додатковий багаж через Інтернет, послугу WIZZ Priority або швидку перевірку безпеки), щоб мінімізувати будь-які фізичні контакти в аеропорту», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, з 17 червня Wizz Air відновила роботу своєї бази в міжнародному аеропорту «Київ» і перельоти з України до Угорщини, Німеччини, Данії, Естонії, Греції і Великобританії.

Довідка УНІАН. Wizz Air - найбільший лоукост-авіаперевізник у Центральній та Східній Європі, який здійснює рейси за більш як 700 маршрутами з 25 баз, з’єднуючи 155 напрямків у 45 країнах.