На Вінниччині послабили карантинні обмеження  / фото УНІАН

Акціонерна компанія «Укрзалізниця» відновила продаж квитків на поїзди далекого сполучення у Вінницькій області.

Як повідомила прес-служба компанії, відсьогодні відкривається продаж проїзних документів для поїздів №106/105 Одеса - Київ на станції Вінниця та №772/771 Хмельницький - Київ на станції Гнівань.

Читайте також"Червона та зелена зони": у МОЗ розповіли, що чекатиме на українців після повернення з-за кордону літаком

Відео дня

Також, за даними прес-служби, з 13 червня буде відновлено курсування поїзда № 779/780 в поєднанні Суми - Вінниця з відправленням з Сум і Вінниці, який курсуватиме по суботах і неділях.

Відзначається, що відновлення залізничного сполучення у Вінницькій області сприяло прийняття Вінницькою обласною державною адміністрацією рішення щодо ослаблення протиепідемічних заходів.

Повідомляється, що квитки можна придбати через офіційний сайт компанії і в залізничних касах.

У прес-службі нагадали, що для посадки в поїзд пасажири обов'язково повинні надіти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал і при посадці у вагон.

«З огляду на заходи безпеки, пасажирам рекомендується якомога менше пересуватися по вагонах. Про подальше відновлення руху поїздів і відкриття продажу квитків буде повідомлено додатково», - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, «Укрзалізниця» відкрила продаж квитків ще на один поїзд далекого сполучення - № 774/773 Київ - Шостка, який відновить рейси з 12 червня.