Комаров стане "лав-хантером" / фото 1+1

У новій серії тревел-шоу "Світ навиворіт", яка вийде в середу, 30 вересня, о 22:45 на каналі" 1+1", Дмитро Комаров продовжить разом з глядачами розбиратися в непростій темі шлюбів у Китаї.

Цього разу український мандрівник познайомиться з китайським астрологом, а також вирушить на пошуки потенційних дружин для місцевих мільйонерів в компанії досвідчених "лав-хантерів".   

Читайте такожДмитро Комаров поспілкувався з останніми власницями «ніжок-лотосів» у Китаї (відео)

У новій серії "Світ навиворіт" відправляється на сеанс до астролога разом з героїнею попередніх випусків — незаміжньою 32-річною Сяо Ю, яка за допомогою свахи познайомилася з потенційним нареченим і побувала з ним на "побаченні наосліп". За традиціями, до шлюбу пара обов'язково повинна отримати прогноз на сумісність за зірками. І нерідко траплялося так, що після невтішних слів провісників молоді люди розлучалися. 

"Для китайців астрологія - більше, ніж наука, це якась інструкція до життя, без складання якої не проходить жодна важлива подія в житті Піднебесної - весілля, народження дитини, покупка майна, навіть фінансові угоди. Все обговорюється з професійним астрологом", - розповість Дмитро Комаров.

Ведучий тревел-шоу теж побуває на сеансі китайського астролога і покаже, як саме вони перевірять сумісність пари за зірками. 

Труднощі з пошуком другої половинки відчувають не тільки звичайні молоді люди, а й китайські мільйонери. У Шанхаї навіть існує спеціальне агентство, яке професійно займається підбором дружин для найбагатших і знаменитих людей. А вартість послуг тут може досягати 150 тисяч доларів.

Так, Дмитро Комаров спробує попрацювати один день у компанії так званих "лав-хантерів" і вирушить у місто на пошуки найкращої нареченої для одного із замовників.

У попередній серії Комаров продовжив свою "Піднебесну" експедицію і потрапив на незвичайний ринок, де батьки шукають пару для своїх самотніх синів і доньок.

Вас також можуть зацікавити інші новини: