Без щеплення від коронавірусу не можна буде відвідувати музеї та культурні центри \ andriasmara.com

У столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі з 20 серпня відвідувати практично всі громадські місця зможуть тільки ті, хто прищепився від COVID-19.

Про це повідомила прес-служба влади емірату, посилаючись на рішення Комітету з надзвичайних ситуацій, криз і стихійних лих Абу-Дабі.

Це рішення поширюється на торгові центри, ресторани, кафе, тренажерні зали, місця відпочинку, спортивні центри, оздоровчі клуби, курорти, музеї та культурні центри, тематичні парки, університети та інститути, школи та дитячі садки.

Відео дня

Крім того, без вакцинації не можна буде відвідувати магазини, розташовані поза торговими центрами, за винятком тих, які продають товари першої необхідності, такі як супермаркети та аптеки.

Читайте такожГотель в Дубаї потрапив до Книги рекордів Гіннеса за найвищий панорамний басейнВлада окремо відзначає, що така заборона на відвідування громадських місць не торкнеться дітей до 16 років, а також осіб, у яких є медичні протипоказання до вакцинації.

Коронавірус в ОАЕ

В ОАЕ, за даними The New York Times, найвищий рівень вакцинації в світі. Тут на 100 осіб вже було вжито 154 дози вакцин від COVID-19. Влада ОАЕ не надає офіційну статистику за кількістю вакцинованих громадян, але, за оцінками Reuters, повністю щеплені вже близько 77% населення країни, передає kommersant.

Проте влада змушена вводити настільки жорсткі обмеження на тлі поширення індійського штаму коронавірусу. Середньодобовий приріст хворих в країні зараз становить близько 2,1 тис. осіб, і цей показник поступово зростає весь останній місяць.

Вас також можуть зацікавити новини