Зима в Трускавці / фото Марина Григоренко

Цього року, як за розкладом, з офіційним приходом зими на початку грудня Україну накрили морози зі снігопадами і сильними поривами вітру.

Особливо багато снігу випало на заході країни, і він, судячи з усього, навіть не планує припинятися. Наприклад, так зараз у місті Трускавець у Львівській області.

Місто Трускавець з населенням трохи менше 30 тисяч людей з другої половини 19 століття є популярним оздоровчим курортом, відомим далеко за межами України.

Відео дня

Читайте такожЛьвівщина для активних туристів: ідеї для піших походів у гори – Тустань, Східниця, ОрівОднак, не одними лікувальними водами може порадувати туристів Трускавець. Ще одна його приваблива сторона – природа. 

У самому Трускавці, недалеко від бюветів, обладнаний великий міський парк, який місцями більше нагадує справжній ліс. Це відмінне місце для неспішних прогулянок в будь-який час року.

Ну а якщо вам цього мало, завжди можна відправитися пройтися трохи далі – прогулятися в довколишньому лісі або ж піднятися трохи вище в передгір'я. Найміцніші туристи можуть відправитися в піший похід в Тустань, Орів або навіть Східницю.

Більше про відпочинок в Трускавці ви можете дізнатися в нашому великому матеріалі.