Понад 20 млн. грн. із 80-ти, передбачених на реконструкцію пам’ятки архітектури Жмеринського залізничного вокзалу, вже освоєно. Як тривають роботи – перевірив губернатор Микола Джига.
Внутрішній інтер’єр будівлі відреставровують за знайденими фотографіями початку 19 ст.  Вже замінені всі інженерні мережі, відновлятимуть також позолоту і ліпнину. Для реконструкції фасаду використовують виготовлену за спеціальними технологіями цеглу.
Прикро вразили губернатора  санітарні вузли вокзалу та підземний перехід між платформами.  Тож  він доручив у найближчий час привести їх у належний порядок.
- Жмеринський залізничний вокзал – це візитівка Вінницької області. Сьогодні тут зроблено великий об’єм робіт, але попереду ще багато роботи, адже в першу чергу мають бути створені нормальні умови для людей, щоб їх перебування на вокзалі було максимально комфортним,  - зазначив Микола Джига.

Першу чергу реконструкції  вокзалу будівельники обіцяють здати до 20 листопада.  Повністю ж відновлювальні роботи будуть завершені влітку 2012 року.