30 листопада заступник голови Вінницької обласної адміністрації Любов Спірідонова за участі представників усіх районів підбивала підсумки результатів оздоровчої кампанії. Вперше за останні роки Вінницька область загалом оздоровила на 5 тисяч дітей більше, і цій приємній статистиці слід завдячувати спільним зусиллям влади, профспілкових, громадських, релігійних організацій та представникам бізнесу.

- Вперше за історію Вінницької області маємо гарний результат, - зазначає Любов Спірідонова, - оздоровлено 90 тисяч 578 дітей. В 2011 році фінансовий ресурс було задіяно на 9 мільйонів більше.

Діти Вінниччини цього року відпочивали і за межами області. Юнь з Козятина – проводила літні канікули в Очакові, представники Жмеринщини – їздили до Польщі, а дітки з особливими потребами з Вінниці відпочивали в спеціалізованих таборах у Криму.
Особливої допомоги у оздоровчій кампанії надало Міністерство АПК, забезпечивши дофінансування на 1 млн. 402 тис.грн. Загалом з Державного бюджету забезпечено фінансування на 23 млн.грн.

Відео дня

Загалом на теренах Вінниччині діють багато ексклюзивних проектів – діє «Лабораторія актуальної творчості» для талановитої молоді, табір «Школа самостійного життя» для дітей на візках, проект «Літня школа» на базі ФМГ № 17 влаштовують влітку для переможців олімпіад - у місті Вінниця; в Крижопільському районі, при санаторії «Зелена діброва» щоліта створюється міжвузівський табір.