REUTERS

Військовослужбовці Національної гвардії України зі складу Об’єднаних сил 18-19 серпня поблизу Маріуполя та Волновахи затримали трьох осіб, підозрюваних у співпраці з терористичною організацією "ДНР".

Про це йдеться у повідомленні на сторінці ООС у Facebook.

"Упродовж двох днів, 18-19 серпня, військовослужбовці Національної гвардії України, які залучені до проведення операції Об’єднаних сил на сході держави, затримали трьох осіб за підозрою у співпраці з незаконним збройним формуванням, так званою "ДНР", - йдеться у дописі.

Відео дня

Зазначається, що підозрюваних громадян було затримано гвардійцями під час несення служби на блокпостах поблизу міст Маріуполь та Волноваха Донецької області.

Читайте такожНа Донеччині затримано юнака, який будучи школярем приєднався до лав бойовиків (відео)

Згідно з пошуковою базою Головного управління Національної поліції України у Донецькій області, осіб підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 Кримінального кодексу України "Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

"Нацгвардійці передали затриманих громадян співробітникам Нацполіції для подальшого з’ясування обставин", - додали у прес-центрі ООС.

Як повідомляв УНІАН, раніше з'явилося відео, як бойовики "ДНР" вчать дітей воювати.