Українські бійці у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби / фото УНІАН

Протягом 30 грудня бойовики два рази порушили режим припинення вогню, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил в Facebook.

Читайте такожПід донецьким аеропортом ЗСУ знищили російського найманця Іллю Кузнєцова на прізвісько "Кузя" (фото)

"При цьому випадків застосування озброєння, забороненої мінськими угодами, не зафіксовано... За минулу добу жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав", – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Наголошується, що українські бійці у відповідь на провокації супротивника застосовували чергові вогневі засоби.

"За даними розвідки, 30 грудня один окупант був знищений і один поранений", – продовжили в штабі операції Об'єднаних сил.

Протягом 31 грудня бойовики відкрили вогонь по позиціях українських військових з мінометів.

"Протягом поточної доби двоє військовослужбовців збройних сил отримали поранення. У зв'язку з обстрілами збройними формуваннями Російської Федерації та їх найманцями позицій Об'єднаних сил, українські військові брали адекватні заходи з метою збереження життя і здоров'я військовослужбовців Збройних Сил України", – поінформували у штабі операції Об'єднаних сил.

За даними розвідки, протягом 31 грудня двоє окупантів були знищені, троє поранені.

Українські військові продовжують надійно контролювати противника на лінії розмежування, дотримуючись при цьому умови повного припинення вогню.

В зоні конфлікту періодично оголошують перемир'я. Останнє, за результатами переговорів у Мінську, почалося з 00.00 29 грудня за київським часом.