Члени НЗФ на Донбасі / фото УНІАН

З 22 по 25 січня в ОРДЛО російською окупаційною адміністрацією було проведено командно-штабне навчання з "територіальної оборони" і діям органів управління і сил т. зв. "єдиної державної системи запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного і техногенного характеру" за участю всіх підконтрольних силових структур.

Читайте такожБійці ООС знищили плавучий бронетранспортер терористів на Донбасі (фото)

Як повідомляє група «Інформаційний спротив», в ході навчань відпрацьовувалися питання евакуації населення із зони надзвичайної ситуації, викликаної військовими діями, розгортання пунктів тимчасового розміщення постраждалих, забезпечення предметами першої необхідності, виявлення і затримання розвідувальних груп.

Відео дня

Під час проведення заходу зазначається приведення незаконних збройних формувань у вищу ступінь бойової готовності, розгортання пунктів управління та пунктів прийому особового складу з практичним відпрацюванням питань прийому «військовозобов'язаних». Крім того, частини і підрозділи 1 і 2 АК «ЛДНР» обладнали бойові позиції поблизу житлових будинків, чим викликали невдоволення місцевого населення.