Окупанти на Донбасі здійснили п'ять обстрілів позицій військових / фото УНІАН

Протягом поточної доби бойовики російсько-окупаційних військ п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі.

Читайте такожБойовики знову обстріляли Золоте і звинувачують українських військових

Про це на сторінці у Facebook повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

Відео дня

"В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу селища Новотошківське, з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів - в районі хутора Вільний. Також позиції наших військ були обстріляні в районі селища Зайцеве та з автоматичних гранатометів поблизу населеного пункту Луганське", - йдеться у вечірньому зведенні станом на 18.00.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики незаконних збройних формувань обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів в районі Павлополя.

"Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав. Підрозділи, що обороняються, подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається під контролем українських військових", - повідомили в прес-центрі.