Бойовики обстріляли позиції наших військ 8 разів / фото УНИАН

На Донбасі внаслідок підступних обстрілів російсько-окупаційних військ сьогодні, 8 лютого, загинув військовослужбовець Об'єднаних сил та двоє дістали поранення.

Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру штабу операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що протягом поточної доби, у період з 00.00 до 18.00, противник обстріляв позиції наших військ 8 разів, в тому числі один раз із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Відео дня

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики двічі обстріляли з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї позиції українських захисників поблизу міста Авдіївка. Крім того, зафіксовано роботу ворожого снайпера.

Читайте такожЗнищення бойової машини окупантів разом з екіпажем: удар ЗСУ на Донбасі потрапив на відео

Поблизу селища Водяне ворог обстріляв позиції бійців ООС з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, та з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу населеного пункту Павлопіль.

В смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці двічі обстріляли позиції українських військових з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Кримське та з гранатометів поблизу населеного пункту Зайцеве.

Також позиції наших військ були обстріляні в районі Хутора Вільний з мінометів калібру 120 мм та стрілецької зброї.

«Підрозділи, що обороняються, у відповідь пригнічували ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються», - зазначили в штабі ООС.

Як повідомляється, ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.

Раніше УНІАН повідомляв, що в четвер, 7 лютого, у зоні бойових дій на сході України жоден військовослужбовець Збройних сил України не постраждав.