Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає \ фото Лана Борисова, Facebook

На Донбасі сьогодні окупанти 7 разів обстріляли позиції українських військ, у тому числі двічі із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

Читайте такожРосійські найманці знову застосували лазерну зброю проти прикордонників на Донбасі

Про це прес-центр операції Об’єднаних сил інформує у Facebook. «У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів позиції наших захисників поблизу селища Піски; з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля населеного пункту Чермалик; зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї – поблизу Павлополя», - сказано у зведенні.

Відео дня

Крім того, у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" найманці обстріляли позиції українських військових з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу села Кримське; станкових протитанкових гранатометів, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Травневе, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля селища Новотошківське.

Також позиції Об’єднаних сил були обстріляні з мінометів калібру 120 мм в районі селища Піски та з мінометів 82-го калібру - поблизу села Кримське.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Підрозділи, що обороняються, у відповідь придушували ворожий вогонь шляхом застосування чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються.

Ситуація в районі проведення ООС залишається під контролем українських військових.