Обстріл з ворожої сторони почався об 11.30 / фото espreso.tv

На Донбасі через ворожий обстріл зірвано відновлювальні роботи на лінії енергопостачання.

Про це повідомляє ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» на сторінці у Facebook.

Читайте такожНа Донбасі бойовики 10 разів обстріляли військових, одного поранено

Відео дня

«Сьогодні працівники аварійної бригади ТОВ «ЛЕО», намагаючись відновити світло для жителів Попаснянського району, потрапили під обстріл. Роботи з ремонту лінії енергопостачання були негайно припинені, співробітникам довелося покинути небезпечне місце ліквідації аварії, адже це загрожувало життю людей. На щастя, ніхто зі співробітників не постраждав», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, попри всі домовленості та присутність патруля ОБСЄ, обстріл з ворожої сторони почався об 11.30. Без світла залишаються більш як 300 споживачів.

«Наступні роботи заплановано на 15 лютого, звичайно, лише після того, як будуть надані гарантії про безпеку з протилежної сторони», - інформують в енергокомпанії.

Пошкодження лінії сталося 13 лютого о першій годині ночі в результаті бойових дій. Знеструмлено 6 трансформаторних підстанцій, 5 з яких знаходиться на балансі ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», 1 ТП– насосна станція шахти «Золоте». Зокрема, село Єкатеринівка Попаснянського району знеструмлено повністю.