Ілюстрація \ REUTERS

На Донбасі з початку доби противник шість разів обстріляв позиції українських військ, втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Читайте такожОкупанти двічі обстріляли позиції українських військових в районі Лебединського - Міноборони

Як повідомляє у вечірньому зведенні прес-центр операції Об’єднаних сил, при цьому противник тричі застосував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Відео дня

"Усі обстріли були здійснені у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": двічі - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське; з міномету калібру 82 мм та стрілецької зброї – біля міста Авдіївка; з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Піски; зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – біля селища міського типу Талаківка; з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Павлопіль", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.