В окупованому Донецьку зірвали первомайський виступ голови місцевих "комуністів" / фото - wpered.su

Керівника «Комуністичної партії ДНР» Бориса Литвинова не пустили на сцену під час першотравневих заходів на площі Леніна в окупованому Донецьку.

Про це повідомляють «Новини Донбасу», посилаючись на видання «Компартії ДНР» - газету «Вперед».

Читайте такожНазвано мету видачі російських паспортів жителям "ЛДНР" (відео)

Відео дня

Так, колона місцевих комуністів взяла участь у загальноміській ході та мітингу. За словами Литвинова, між «Компартією» та організаторами заходів існувала домовленість, що про участь «КПДНР» буде оголошено зі сцени, а йому нададуть слово для виступу, чого так і не сталося.

«Коли мітинг профспілок закінчувався і почався вже комуністичний мітинг, кілька юнаків у спортивному одязі взяли в кільце Бориса Литвинова, не даючи йому виступити перед товаришами. У результаті сталася бійка між комуністами і молодиками, які незабаром відступили», - стверджується в повідомленні.

Після цього Литвинов виступив перед своїми прихильниками, де звинуватив угруповання «ДНР» в перешкоджанні діяльності своєї «Компартії».

Зазначається, що про інцидент з недопуском Литвинова на сцену також написав у Telegram засновник батальйону терористів «Восток» і колишній "секретар радбезу ДНР" Олександр Ходаковський.

За його словами, лідеру «комуністів» перешкоджали «дружинники», загони яких нещодавно створили у ватажка «ДНР» Дениса Пушілина.