Окупанти вдарили з мінометів калібру 120 і 82 мм / фото facebook.com/Стас Кухарчук

На Донбасі з початку доби окупанти 6 разів порушили режим тиші, втрат серед українських бійців немає.

Читайте такожСилам ООС надіслали телеграму щодо ставлення до перемовин з бойовиками – у ЗСУ кажуть про викривлення інформації

Про це прес-центр операції Об’єднаних сил повідомляє у зведенні станом на 18.00.

Відео дня

«Ворог вів вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 і 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї», - зазначається у зведенні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" ворог п'ять разів обстріляв позиції Об'єднаних сил: двічі поблизу населених пунктів Миколаївка і Піски – з протитанкових ракетних комплексів; тричі біля населених пунктів Старогнатівка і Чермалик – зі станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї.

Також зазначається, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" ворог з мінометів калібру 120 і 82 мм та великокаліберних кулеметів обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Золоте-4.

«Втрат серед українських військовослужбовців немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - повідомили у прес-центрі.