REUTERS

Командування ЗС РФ розпочало масштабні заходи з атестації офіцерського складу з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ.

Читайте такожДоба на Донбасі: 13 обстрілів, один український військовий дістав поранення

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив на брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, посилаючись на українську розвідку.

Відео дня

Зокрема, за його словами, сформовано спеціальні комісії для визначення придатності до виконання завдань за призначенням та відповідності займаним посадам представників командного складу. «У рамках атестації особлива увага звертається на виявлення серед зазначеної категорії наркозалежних осіб», - зазначив Гуцуляк.

Крім того, повідомив речник Міноборони, з 20 вересня під керівництвом штабу Південного військового округу ЗС РФ буде проведено комплексну перевірку з’єднань і частин російських окупаційних військ з метою визначення їх потреб із забезпечення діяльності у наступному році.

Як повідомляв УНІАН, протягом минулої доби, 9 вересня, збройні формування РФ на сході України 13 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів один український військовий отримав бойове поранення.