боевики / Reuters

З 18.00 до опівночі незаконні збройні формування 23 рази обстріляли позиції українських військ, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Facebook.

В одному випадку терористи знов поцілили у напрямку населеного пункту.

На Донеччині бандформування тричі обстріляли з міномета калібру 120 міліметрів сили АТО в районі Пісків, двічі – поблизу Авдіївки. Також по позиціях в районі Авдіївки ворог двічі застосовував артилерію калібру 122 мм.

Відео дня

Читайте такожБойовики 46 раз обстріляли позиції українських військових - прес-центр

З такої ж артилерійської системи бойовики один раз відкривали вогонь в районі Широкиного.

Обстрілам з міномета калібру 82 мм, кулеметів та стрілецької зброї також були піддані українські позиції неподалік населених пунктів Зайцеве та Опитне.

У Луганській області російсько-терористичні війська 5 разів вели вогонь по опорному пункту українських військ неподалік Щастя, у тому числі тричі із зенітної установки і двічі з автоматичних гранатометів.

Також обстрілу з автоматичного гранатомета були піддані українські позиції поблизу села Сокольники.

Крім того, терористи знову обстріляли мирних громадян. О 22.05 хаотично випущені із зенітної установки ЗУ-23-2 снаряди полетіли в бік Щастя.

Також у зазначений період противник активно вів повітряну розвідку. На Донеччині і Луганщині українські підрозділи зафіксували прольоти 11 безпілотних літальних апаратів, здебільшого – з 21.00 по 22.00.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли Троїцьке в Луганській області.