Ілюстрація \ REUTERS

Впродовж поточної доби збройні формування Російської Федерації порушили режим припинення вогню чотири рази, поранено одного українського військовослужбовця.

Читайте такожБойовики "ДНР" зі стрілецької зброї вбили мешканця Мар’їнки

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у вечірньому зведенні. Зазначається, що противник обстріляв українські підрозділи з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Відео дня

Один обстріл позицій українських захисників російськими окупаційними військами зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" –неподалік Новолуганського.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив три обстріли по укріпленнях Об'єднаних сил: неподалік населеного пункту Березове - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; біля Водяного – з великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї; та поблизу Мар'їнки – зі стрілецької зброї.

Як повідомляв УНІАН, 18 грудня у місті Мар’їнка в результаті вогню збройних формувань РФ зі стрілецької зброї було поранено цивільного мешканця, який помер дорогою до лікарні.