Фото УНИАН

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив радник голови СБУ Маркіян Лубківський, відповідаючи на запитання журналістів.

"Вони (затримані) мають право на адвоката, мають право на зустріч з консулом, але, за моєю інформацією, ця зустріч ще не відбувалась", - сказав Лубківський.

Читайте такожВзятих в полон військових РФ, швидше за все, обміняють – російський військовий журналіст

Відео дня

Нагадаємо, 20 травня у посольстві РФ заявили, що не отримали від Києва відповіді щодо зустрічі з затриманими спецназівцями РФ.

Як повідомляв УНІАН, 16 травня сили АТО взяли у полон у Луганській області двох російських військовослужбовців - Александрова та Єрофеєва.

18 травня голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що затримані під містом Щастя Луганської області двоє російських військовослужбовців будуть притягнуті до кримінальної відповідальності за участь у терористичній організації.

Тим часом у Кремлі відмовилися від захоплених на Донбасі російських військовослужбовців. Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков знову повторив позицію Москви, "що жодних російських військових на Донбасі немає", проте Міноборони РФ вимагає їх звільнення.