REUTERS

Українська сторона спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) заявляє, що бойовики порушують режим припинення вогню, застосовуючи заборонену Мінськими домовленостями зброю.

Читайте такожОкупанти сьогодні 7 разів вгатили по силах ООС: одного військового поранено

Про це українська сторона Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) повідомляє на сторінці прес-центру штабу операції Об’єднаних сил у Facebook.

Відео дня

«За минулу добу ворог здійснив 9 обстрілів позицій підрозділів Об’єднаних сил. Найбільш гаряче було на світлодарському напрямку, де військові формування Російської Федерації здійснили 7 обстрілів, у тому числі поблизу населеного пункту Новолуганське мінометами калібру 82 мм (9 мін), які відповідно до Мінських домовленостей мають бути відведені на відстань понад 15 км від лінії розмежування», - йдеться у повідомленні.

Українська сторона СЦКК закликає збройні формування Російської Федерації припинити свої провокації та дотримуватися існуючих домовленостей.