Ялинка із мін, снарядів і гранат / фото: ООС

Українські військові, котрі захищають позиції на Маріупольському напрямку, зібрали імпровізовану новорічну ялинку із мін, снарядів і гранат, які щодня прилітають з боку бойовиків.

Про це повідомляє прес-центр Операції Об’єднаних сил у Facebook.

Читайте такожКонтррозвідка СБУ викрила діяльність самоназваного "богослова" – кремлівського пропагандиста Фролова

Відео дня

Зібрана бійцями імпровізована ялинка заввишки майже два метри. Складається вона із боєприпасів, що заборонені Мінськими домовленостями.

"На їхнє збирання ми витратили лише двадцять хвилин. Але, якщо б було поставлено завдання побудувати ялинку заввишки десять метрів, ми б витратили на збирання залишків ворожих боєприпасів не більше 4-5 годин", - розповів старший офіцер командування військової частини В’ячеслав.

За словами офіцера, цей новорічний подарунок українські захисники Приазов’я готові передати бойовикам у будь-який спосіб на визначеній ними ділянці лінії фронту.

фото: ООС

Як повідомляв УНІАН, минулої доби, 25 грудня, збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції наших підрозділів із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм. Втрат серед українських військовослужбовців не було.