Лутковська пояснила, чому не варто називати всіх імен / Офіс президента України

Представниця України у гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу Валерія Лутковська вважає, що публікувати повний список тих, кого передали бойовикам під час обміну 29 грудня, не варто.

Про це вона повідомила у коментарі "Радіо Свобода".

"Я була б категоричною противницею того, щоб публікувати повний список, враховуючи, що це персональні дані. І я не думаю, що всі ці люди встигли дати дозвіл на публікацію персональних даних і були б задоволені тим, що такі персональні дані публікують. А питання суспільного інтересу в цьому випадку ще не вивчено. Тому чесно скажу: не знаю!", - відповіла Лутковська на питання щодо повного списку переданих осіб.

Відео дня

Читайте такожУ Міноборони заявили, що спілкуватись зі звільненими з полону українцями у найближчий час зможуть лише родичі та медики

При цьому вона підтвердила озвучену раніше формулу обміну: Україна звільнила 124 осіб, гібридні сили РФ на Донбасі - 80. З них погодилися виїхати на підконтрольну територію 76.

Як повідомляв УНІАН, вчора у Донецькій області відбувся масштабний обмін між Україною та підконтрольними Росії бойовиками, які окупували частину Донбасу.