На засіданні, зазначив Арахамія, планують заслухати різних спеціалістів / фото УНІАН

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія не виключає розгляду питання щодо ситуації на Донбасі на засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

Читайте такожВдарили в стик двох бригад: з'явилися деталі бою з окупантами біля Золотого

Відео дня

"Ми вирішили, що ми будемо проводити засідання комітету... Це буде відкрите засідання Комітету нацбезпеки та оборони. І будемо заслуховувати спеціалістів з усіх боків: і політиків, і військовослужбовців, і експертів з цих питань. Для того, щоб зрозуміти більш-менш картинку комплексно, і тоді можна робити якісь висновки", - зазначив Арахамія.

На запитання, коли може бути проведене таке засідання комітету, він припустив, що це питання може бути розглянуте на комітеті завтра.

"Давайте подивимося, які будуть результати РНБО... Можливо, там вже буде все зрозуміло. А якщо ні,тоді, можливо, зробимо такий блок завтра на комітеті", - сказав голова фракції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 18 лютого, вранці російські збройні формування атакували позиції підрозділів Об'єднаних сил поблизу населених пунктів Новотошківське, Оріхове, Кримське, Хутір Вольний.

Ворог застосував міномети калібру 120 мм, а також вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Під вогневим прикриттям російські окупанти перейшли до активних наступальних дій і зробили спробу просування через лінію розмежування.

В бою один військовослужбовець ЗСУ загинув, четверо дістали поранення. У лавах окупаційних військ - один загиблий та п’ятеро тяжко поранених.

Згодом в Офісі президента анонсували засідання РНБО щодо ситуації на Донбасі, президент Володимир Зеленський заявив, що на цьому засіданні будуть ухвалені рішення про подальші кроки у зв’язку з атакою окупантів.