Ілюстрація REUTERS

Командування російсько-окупаційних військ активізувало ведення розвідки позицій підрозділів Об’єднаних сил у нічний час.

Читайте такожОкупанти розпочали день з обстрілу позицій ЗСУ під Маріуполем

Як передає кореспондент УНІАН, про це з посиланням на дані Головного управління розвідки повідомив під час брифінгу речник Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк.

Відео дня

«Командування російсько-окупаційних військ активізувало ведення розвідки позицій підрозділів Об’єднаних сил, особливо у нічний час», - заявив він.

При цьому, за словами Гуцуляка, противником напрацьовується практика забезпечення дій кожної розвідувально-диверсійної групи вогневою підтримкою взаємодіючого з нею артилерійського або мінометного підрозділу.

«У такий спосіб окупанти намагаються підвищити рівень узгодженості дій розвідувальних і артилерійських підрозділів з виявлення цілей для негайного нанесення точних артилерійських ударів по об’єктах Об’єднаних сил», - додав речник Міноборони.

За його словами, Збройні сили України продовжують виконувати бойові завдання в посиленому режимі та перебувають напоготові до підступних ворожих дій з боку російсько-окупаційних військ.