ЗСУ зазнають обстрілів з боку бойовиків / фото УНІАН

Упродовж 24 лютого збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Про це повідомляє прес-центр ООС у Facebook.

Читайте такожРосійські окупанти на Донбасі обладнують нові вогневі позиції для САУ і танків

Відео дня

Три обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме: поблизу Мар’їнки – з ручного протитанкового гранатомету, а також із великокаліберного кулемету та стрілецької зброї; неподалік Пісків – із автоматичного станкового гранатомету та стрілецької зброї; в районі Талаківки – з міномету калібру 82 мм ворог випустив 10 мін, а також вів вогонь з ручного протитанкового гранатомету, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив два обстріли по наших позиціях, а саме: поруч з Новотошківським – із міномету калібру 120 мм - 10 мін; у районі населеного пункту Шуми – із 82-мм міномету, ручного протитанкового гранатомету та великокаліберного кулемету.

Учора внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було.

Як повідомляв УНІАН, впродовж 23 лютого збройні формування РФ 14 разів порушили режим припинення вогню, обстрілюючи, зокрема, із забороненого озброєння.