REUTERS

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Тітов на даний момент обіймає посаду командира 11-го окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1-го армійського корпусу (Донецьк).

За даними розвідки, офіцер 19 лютого 2011 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, туристичним ножем завдав колото-різану рану грудної клітки рядовому строкової служби, за що отримав покарання у вигляді позбавлення волі на строк два роки із позбавленням права обіймати командні військові посади. Також Тітов мав сплатити постраждалому понад 350 тис. рублів за лікування та завдану моральну шкоду.

Відео дня

Читайте такожУкраїнська розвідка ідентифікувала ще 4 російських офіцерів, які керують бойовиками на Донбасі

"В такий спосіб (засуджені військовослужбовці намагаються – УНІАН) залишитись на військовій службі, заслужити скасування наявних судимостей, а також отримати додаткові кошти на виплату компенсацій постраждалим за завдану шкоди", - повідомило Головне управління розвідки.

Крім того, ГУР МОУ встановило, що на посаді "начальника розвідки 3-ї окремої мотострілкової бригади (Горлівка) 1-го армійського корпусу (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного воєнного округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ" перебуває майор ЗС РФ Павленко Олександр Сергійович: 1984 р.н., народився у м. Аксай Ростовської обл., у 2007 році закінчив факультет військової розвідки Новосибірського вищого військового командного училища, проживає у м.Ставрополь.

Читайте такожРосійсько-терористичні війська на Донбасі перебувають у бойовій готовності - розвідка

Зазначається, що для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії на тимчасово окупованих територіях сходу України майор Павленко відряджений у березні 2015 року з посади заступника командира загону 25-го окремого полку спеціального призначення (Ставрополь) 49 армії Південного військового округу ЗС РФ.