Бізнес окупанта на українській території не дивина. Журналісти програми "Гроші" розповіли, як мережа АЗС українськими грошима фінансує російську армію. 

У 2014 році у тилу відкрився другий фронт боротьби: із кремлівським бізнесом в Україні. Серед перших під удар активістів потрапили російські заправки - "Лукойл", ТНК та "Роснефть", але у тіні дивним чином залишається "Татнефть". Остання мережа наразі працює, як і досі. Вона на 100% належить підконтрольному Кремлю уряду Татарстану.

Читайте такожВатажки "ДНР" і "ЛНР" з'їздили до Росії (фото)

На додачу - бізнес в окупованому Криму, та на офіційному сайті компанії немає жодної згадки про це. 

"У період російської агресії на Донбасі прибутки "Татнефти" на території України зросли на 217 млн 420 тис. руб.", - йдеться у сюжеті. Більше того, наближена до Кремля компанія планує стати єдиним постачальником пального для Міноборони РФ.

Крім того, російське пальне купують державні українські компанії. Серед найбільших прихильників мережі РФ - підрозділи "Укренерго", зазначають журналісти.

Раніше керівництво управління президента Російської Федерації поінформувало ватажків терористичних угруповань "ЛНР" і "ДНР" про необхідність скорочення обсягів "бюджету".