За допомогою відеочеленджу можна подякувати українським військовим / фото УНІАН

До 30-ї річниці створення Збройних сил України Міністерство оборони та Генеральний штаб спільно з фондом "Повернись живим" запускають челендж "30 днів вдячності".

Читайте такожУкраїнські військові готові застосувати Javelin на Донбасі - командувач ООС (відео)Військові та цивільні запишуть короткі відео, в яких покажуть, що або кого саме захищають наші армійці.

Розпочав челендж Головнокомандувач Збройних сил України, генерал-лейтенант Валерій Залужний. У дописі він зауважив, що передусім захищає українське майбутнє — дітей та європейський вибір України.

Також до челенджу долучився директор фонду "Повернись живим" Тарас Чмут. Він наголосив, що мирне та безтурботне життя в українських містах і селах можливе лише під синьо-жовтим прапором та з сильною армією, яка його захищає.

Щоб долучитися до челенджу, потрібно зняти коротке відео тривалістю 5-10 секунд. У кадрі має бути військовий у повний зріст й дивитися в камеру. Через кілька секунд після початку запису камера має оминати військового, щоб глядач побачив за ним те, що він захищає (діти, прапор України, мирне місто тощо).

Знімати та публікувати відео можна з 1 до 30 грудня, щоб символічно подякувати ЗСУ за захист країни та всіх нас.

Вас також можуть зацікавити новини: