Путін скликав урядову комісію через надзвичайну подію на мосту / скриншот з відео

Автомобільний рух по частково зруйнованому сьогодні вранці в результаті вибухів і пожежі Кримському мосту відновлено.

Про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство РИА Новости.

Також повідомляється, що співробітники поліції пояснюють, що машини пропускають по 10 за раз, щоб мати можливість провести огляд.

Відео дня

Раніше глава окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов заявляв, що рух автотранспорту по Кримському мосту відкрито для легкових автомобілів і автобусів з повною процедурою огляду.

Підрив Кримського мосту: 

Вранці 8 жовтня надійшла інформація про пожежу на мосту. РосЗМІ повідомили, що пошкоджено тільки залізничну гілку, але фото і відео з місця події показали обвал двох прольотів автомобільної частини.

У РФ повідомили про вибух вантажівки на мосту і загибель трьох людей в результаті події. А один з депутатів Держдуми назвав атаку на міст "оголошенням війни без правил".

Російським ЗМІ вже видали "методички" з правилами подачі інформації про Кримський міст. Так звані журналісти з РФ повинні писати, що він "пошкоджений, а не зруйнований".

За даними джерела УНІАН у правоохоронних органах, спецоперацію з підриву Кримського мосту організувала СБУ. Однак у Службі безпеки поки це не підтверджують.

Путін скликав урядову комісію через надзвичайну подію на мосту. А ВСУ тим часом задоволений, що окупанти позбулися чергової"транспортної артерії". Пошкодження Кримського мосту ускладнює постачання продовольства, пального та озброєння на тимчасово окупований півострів і південь України, а також перекидання мобілізованих росіян.

Також повідомлялося про загибель в результаті події трьох осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: