ЗСУ продовжують утримувати Бахмут / фото ua.depositphotos.com

Міністерство оборони та Генштаб РФ готові принести в жертву "вагнерівців" Євгена Пригожина під Бахмутом Донецької області навіть ціною поразки Росії і приниження кремлівського диктатора Володимира Путіна.

Впевненість у цьому висловив публіцист і політтехнолог Станіслав Бєлковський, зазначивши, що рятувати найманців і Пригожина під Бахмутом ніхто не буде: "Це прекрасний шанс його позбутися. Прекрасний шанс розгромити Пригожина під Бахмутом українськими руками".

Він упевнений, що для Міноборони і Генштабу РФ зараз набагато важливіше позбутися Пригожина, ніж у ту чи іншу сторону вирішити долю Бахмута:

"Тут можна завдати удару самому Пригожину, заткнути йому рот і припинити його постійні міркування про те, що у нього самий боєздатний підрозділ в російських військах, і що тільки він здатний на великі результати, а керівництво Міноборони і Генштабу - "закінчені кретини".

Битва за Бахмут - актуальні новини

Як писав УНІАН, командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський приїхав до Бахмута і вручив державні нагороди захисникам.

Також повідомлялося, як у ніч проти 6 березня в районі Бахмута Донецької області українські нацгвардійці з бригади "Спартан" збили з ПЗРК "Перун" російський штурмовик Су-25 на відстані до 4 кілометрів.

Спікер східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий спростував так зване "обмежене тактичне відведення військ" з Бахмута Донецької області.