Захисників доправили до лікарні / фото УНІАН

Увечері, 8 вересня, збройні формування Російської Федерації обстріли позицій українських захисників у районі населеного пункту Кряківка.

Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил у Facebook.

У відповідь українські захисники відкривали вогонь з незаборонених Мінськими домовленостями зразків озброєння.

Відео дня

Після обстрілу шістьох захисників було обстежено лікарями військово-медичного госпіталю та встановлено попередній діагноз – акубаротравма. Стан здоров’я захисників – задовільний.

Також повідомляється, що сьогодні, 9 вересня, внаслідок ворожого обстрілу на Донбасі тяжко поранений один український військовослужбовець.

Читайте такожОБСЄ за добу зафіксувала понад 1,5 тисячі порушень режиму тиші на Донбасі

"Сьогодні збройні формування Російської Федерації вдалися до чергового порушення режиму припинення вогню та здійснили обстріли позицій українських захисників у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". В результаті ворожого вогню один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав вогнепальне поранення", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після надання першої медичної допомоги пораненого транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров’я - тяжкий.

Як повідомляв УНІАН, у середу, 8 серпня, окупанти на Донбасі обстріляли низку українських позицій, поранено двох військових.

Перед цим бойовики скинули з дрона на прифронтове місто Зайцеве дві саморобні бомби. Одна з них – розірвалася на дорозі біля будинку пенсіонерів, другу знищили українські військові.

За словами саперів, бомби були нашпиговані тротилом і свинцевими кульками.

Вас також можуть зацікавити новини: