Путін виступить перед Федеральними зборами / скріншот

Невдовзі президент РФ Володимир Путін виступить з посланням до Федеральних зборів, багатьох українців цікавлять запитання, чи зміниться щось після його заяв, чи може він оголосити якісь рішення, які вплинуть на перебіг подій на фронті. На них в ефірі 1+1 дав відповідь голова українського центру безпеки та співпраці Сергій Кузан.

Експерт переконаний, що в очільника Кремля не залишилося козирів, які б він міг використати проти України. Жодних рішень чи заяв Путіна, якими можна було б щось змінити, насправді немає. Так само й немає жодних прихованих ресурсів, які б він міг застосувати. 

"Буде посилення тиску, на нас чекають до 20-х чисел тяжкі кровопролитні бої. Це безперечно, ми це знаємо, до цього готуємось. Те, що Путін захоче якихось перемог, щоб оголосити перед Федеральними зборами, це точно", - зазначив Кузан.

Путін виступить з посланням до Федеральних зборів

Путін звернеться з посланням до Федеральних зборів 21 лютого в Москві. Він говоритиме про "поточну ситуацію". Очевидно, тему війни теж зачепить.

Як заявив Пєсков, серед запрошених на захід будуть окупанти, які беруть участь у війні проти України. 

22 лютого, напередодні річниці вторгнення РФ в Україну, відбудеться позапланове засідання Ради федерацій. Цього ж дня заплановано й засідання Держдуми.

Вас також можуть зацікавити новини: