Бен Годжес попередив, коли росіяни в Україні можуть потужніше наступати / колаж з фото УНІАН

Продовжується повномасштабна війна в Україні проти Росії, і відносно скоро російські загарбники можуть більш потужно наступати.

Екс-командувач армії США в Європі, генерал у відставці Бен Годжес під час ефіру Radio NV припустив, що супротивники, "можливо, через кілька місяців… зможуть наступати потужніше в якомусь із напрямків".

Американський офіцер не вважає, що окупанти зможуть зараз здійснити прорив на значну відстань. "…Я кажу про так званий оперативний маневр. У них є лише здатність продовжувати тотальне виснаження власних сил задля обмежених результатів", - сказав експерт. На його думку, РФ й надалі цим займатиметься.

Відео дня

У центрі уваги новини України про війну - сьогодні це варто прочитати

Російські загарбники на Донбасі на фоні "снарядного голоду" у Збройних силах України через відсутність нової допомоги з боку США змогли домогтися певних "успіхів" ціною колосальних втрат. Втім українські воїни контролюють ситуацію та вже обрали собі нову лінію оборони

Нещодавно керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов дав чіткий прогноз щодо війни з росіянами - він не сумнівається, що українці здобудуть перемогу.

Вас також можуть зацікавити новини: