Масована ракетна атака РФ на українські міста показала, що російській стороні не під силу знищення України, вважає соціолог / фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Масований ракетний удар Росії по Україні у жовтні є кривавою аферою, яка показала, що РФ хоче, але не може знищити українську державу.

У російських "ідіотів", зокрема, у глави Чечні Рамзана Кадирова, олігарха Євгена Пригожина (контролює приватну військову компанію "Вагнера") і пропагандистів Володимира Соловйова й Маргарити Симоньян було відчуття, що РФ може зруйнувати українські комунікації, але не робить цього з "доброти душевної", розповів російський соціолог Ігор Ейдман в інтерв'ю УНІАН.

"...виття там (у "ватних" Telegram-каналах - Ред.) вже стоїть давно. Виють, як голодні вовки в лісах: "Коли ж ми вдаримо по центрах прийняття рішень? Коли ж ми підірвемо мости через Дніпро?" Виють до того, що наїжджають навіть на самого "вождя народів" (російського лідер Володимира Путіна - Ред.) - чому досі той не вдарив, не підірвав мости, не розгромив Верховну Раду. Включаючи Симоньян, Соловйова, Пригожина, Кадирова...", - заявив співрозмовник.

Експерт підкреслив, що атака на українські міста з боку РФ є злочином.

"Бомбардування Києва та інших великих міст два дні поспіль - це кривава афера... вони продемонстрували, що всі крики про знищення України - це те, що РФ хоче, але не може. Кишка тонка. У Росії є можливість вбивати мирних жителів, але немає можливості переломити хід війни за допомогою бомбардувань міст", - вважає соціолог.

За його словами, російський лідер, вдаривши по Києву та інших містах України, показав, що "не такий страшний чорт, як його малюють".

Масований обстріл України з боку РФ - найважливіші новини

Нагадаємо, РФ вранці 10 жовтня здійснила атаки на низку областей України, зокрема, вибухи були у Київській, Вінницькій, Львівській, Кіровоградській, Миколаївській, Тернопільській, Полтавській та Житомирській областях.

За відомостями ДСНС, під ворожі обстріли потрапили 13 регіонів та місто Київ. Ворожі ракети влучили в центр Києва. У результаті масованої атаки ворога, здійсненої 10 числа, загинули 20 людей, було пошкоджено 205 різних об'єктів, у тому числі житлові, освітні, а також інфраструктурні.

11 жовтня ворожі обстріли продовжилися. Варто зазначити, що супротивник також використовував дрони-камікадзе. В Україні були пошкоджені енергетичні об'єкти, через це наша країна навіть перестала експортувати електроенергію.

Вас також можуть зацікавити новини: