ЗСУ щодня відбивають штурми противника / фото Бригада швидкого реагування Нацгвардії "Рубіж"

На Авдіївському напрямку російські окупанти практично щодня ведуть штурми. Вчора, 14 березня, загарбники навіть спробували задіяти техніку.

"Вчора були спроби навіть задіяти техніку. У 2.30 вони виїхали з двома танками і БМП. Підірвалися на міні, а потім наші пілоти їх добили", — сказав офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький в ефірі телемарафону.

За словами військового, потім піхота окупаційної армії розсіялась і бійці Сил оборони цілий день ловили загарбників. Цехоцький розповів, що росіяни постійно оновлюють свої резерви. Він зазначив, що вороги продовжують йти невеликими групами, але йдуть — по чотири-п'ять осіб.

Відео дня

Офіцер також пояснив ціль загарбницької армії. Ворог хоче не дати ЗСУ можливості закріпитися на лінії, яка створилась.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Як повідомляв УНІАН, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський працював на Авдіївському напрямку. За його словами, на цьому напрямку противник зосередив основні зусилля і вже декілька діб поспіль намагається прорвати оборону наших військ у смугах трьох бригад, щоденно кидаючи в бій штурмові підрозділи на техніці та в пішому порядку.

За оцінкою британської розвідки, російський наступ на захід від Авдіївки сповільнився, але найближчі тижні будуть складними для Сил оборони України.

Нещодавно бійці Третьої штурмової бригади розповіли невідомі подробиці битви за Авдіївку

Вас також можуть зацікавити новини: