У представників одеського криміналітету вилучили зброю / фото Нацполіція

В Одеській області поліція провела профілактичне відпрацювання представників злочинного світу на можливу співпрацю з окупантами.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що в правоохоронні органи надійшла оперативна інформація про те, що представники місцевого криміналітету нібито пообіцяли ворожим спецслужбам дестабілізувати ситуацію в Одеському регіоні, після чого створити умови для його захоплення.

Відео дня

Поліція перевірила можливих зрадників на предмет співпраці з російськими агентами і диверсійно-розвідувальними групами. В результаті вилучено зброю, боєприпаси (патрони, гранати), холодну зброю.

Водночас в главку стверджують, що інформація про співпрацю з ворогом виявилася фейком. Фігурантів перевірили, в тому числі за допомогою поліграфа за згодою з ними, без примусу. Досліджувачі не підтвердили співпрацю представників місцевого криміналітету з окупантами.

фото Нацполіція

За іншими фактами, зокрема, незаконного зберігання зброї, відкрито кримінальне провадження.

фото Нацполіція
фото Нацполіція

Раніше повідомлялося, що у Дніпропетровській області затримали п’ять можливих інформаторів ворога. Серед них - колишній співробітник російської поліції, який проживав на окупованій території АР Крим.

Вас також можуть зацікавити новини: