ЗСУ показали удари по армії РФ на Запорізькому напрямку / колаж УНІАН, фото скріншот

На Запорізькому напрямку українські захисники знищили п'ять бойових машин піхоти, дві вантажівки та польовий склад російських окупантів. Про це повідомили в Управлінні стратегічних комунікацій ЗСУ.

"На Запорізькому напрямку група БпАК одного з підрозділів Сил спеціальних операцій виявила техніку противника та передала інформацію артилерійському підрозділу Сил оборони", - йдеться у повідомленні.

В результаті, як зазначається, було знищено п'ять БМП, дві вантажівки та польовий склад окупантів.

В ніч на 3 жовтня армія РФ запустила по Україні понад 30 БПЛА

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вночі російські окупанти атакували нашу державу 31 ударним БпЛА "Shahed" та крилатою ракетою "Іскандер-К". Пуски здійснювались з тимчасово окупованого українського Криму: "Шахедів" - із мису Чауда, крилатих ракет "Іскандер-К" - з району Джанкоя.

У південних та східних областях вела бойову роботу протиповітряна оборона: зенітні ракетні війська, винищувальна авіація, підрозділи мобільних вогневих груп. Цілі знищувались у зонах відповідальності повітряних командувань "Південь" та "Схід" у межах Миколаївської та Дніпропетровської областей.

Усього, силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною Сил оборони України, знищено тридцять повітряних цілей. Зокрема 29 "Shahed-131/136" та одну крилату ракету "Іскандер-К".

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та один - по зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділи ракетних військ уразили два райони зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункт управління, дві станції РЕБ та чотири артилерійських засоби противника.

Вас також можуть зацікавити новини: