Українська артилерія та ракетні війська за добу уразили 4 ворожих пункти управління / фото Генштаб

За добу українські захисники збили 5 ракет, ворожий штурмовик Су-25, знищили два склади з боєприпасами й уразили низку пунктів управління.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у ранковому зведенні.

"Авіація Сил оборони протягом попередньої доби завдала 24 удари. Підтверджено ураження 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, опорного пункту, а також 8 позицій зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, підрозділи протиповітряної оборони збили 5 крилатих ракет та літак Су-25", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Тим часом воїни ракетних військ і артилерії уразили 4 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, два об’єкти ППО та один - артилерії, два склади боєприпасів, станцію радіоелектронної боротьби, а також інші військові цілі противника.

Війна в Україні з Росією - важливі новини

Вранці 19 жовтня Генштаб ЗСУ повідомив, що російські загарбники за добу завдали по нашій державі 10 ракетних та 18 авіаційних ударів.

Супротивники також використали проти українців 14 іранських дронів-камікадзе Shahed -136, 10 з них збили захисники України.

Варто зазначити, що армія України наприкінці серпня пішла у контрнаступ і звільнила низку населених пунктів на Донбасі, у Херсонській області, а також деокупувала майже всю територію Харківської області.

Станом на 18 жовтня в нашій країні вже ліквідовано 65 850 супротивників і, зокрема, 268 ворожих літаків та 318 крилатих ракет.

Вас також можуть зацікавити новини: