Український воїн назвав імена знищених офіцерів противника / скріншот

Під час повномасштабної війни проти українців "зоряні" втрати ворога на 20 лютого 2024 року відчутно зросли, в тому числі стало відомо про ліквідацію заступника командира роти Сергія Гулюченка.

Ще "вантажем 200" (так називають безповоротні втрати) став старший лейтенант Олексій Мішакін, повідомив офіцер із Збройних сил України з позивним "Штірліц" - Анатолій Штефан, у своєму Telegram-каналі. За його даними, також успішно "мінусовані" три ворожих лейтенанти Олексій Білогрудов, Максим Нурмагомедов і Андрій Закотенко. 

Офіцер ЗСУ також показав фотографії знищених супротивників.

Відео дня

Захисник України назвав імена ліквідованих офіцерів ворога / колаж з t.me/a_shtirlitz

Російсько-українська війна триває - що сьогодні варто прочитати

Протягом минулої доби, за відомостями Генштабу ЗСУ, на фронті в нашій країні між Силами оборони й російськими загарбниками було 81 бойове зіткнення. Дуже "гаряче" було на Мар'їнському напрямку. У Генштабі зазначили, що там наші захисники відбили понад 20 атак противника.

Росія зазнає колосальних втрат на нашій землі. Загальні втрати ворога на 20 лютого 2024 становлять приблизно 404 950 окупантів. Російська сторона вже втратила чимало офіцерів, зокрема, наприкінці 2023 року стало відомо, що в результаті удару по аеродрому в Курській області "мінусований" підполковник Олександр Галь.

Вас також можуть зацікавити новини: